Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

WEST fali infrás mosdó csaptelep hideg, vagy kevert vízre, 6 V DC elemes/230V AC tápegységgel

Ár:
42.672 Ft (33.600 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Fali infrás mosdó csaptelep falba épített kivitelben, krómozott felülettel, hideg vagy előkevert vízre, 6V elemes vagy 230V hálózati működéssel.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Infrás csaptelep fali változatban

WEST infrás, elemről vagy hálózatról működtetett fali mosdó csaptelep, kevert vízre.
Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után, a gyári beállításnak megfelelően automatikusan elzárja a vizet. A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. Működtetni 4x1,5 V (AA) elemmel, vagy 230 V hálózati feszültségről lehet. A csomag tartalmazza a működtetéshez szükséges elemtartót és tápegységet.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos mosdó csaptelep nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk.

  • A csaptelep működése teljesen automatikus.
  • Az infrás csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A működtetést biztosító elem nem tartozéka a csaptelepnek.

Tápfeszültség 6 V DC / 230 V AC
Elem típusa 4x1,5 V (AA)
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 1-3 bar
Érzékenység 7-20 cm
Védettségi fokozat (IP) IP56
Felület krómozott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!