Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Infrás WC-öblítõ egység, eXkluzív rejtett csavarozású elõlappal, 170x170x100 mm-es, 3/4"-os mûanyag szelep, 230 V AC tápegységgel

Ár:
76.073 Ft (59.900 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK01709
Elérhetőség: Raktáron

A WC-öblítő szelepepség elektronikája a látóterébe került személyről visszaverődő infrafényt érzékeli, majd a távozásával az infrafény visszaverődése megszűnik, az elektronika automatikusan indítja az öblítést. 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WC-öblítő szelepegység

maximális érzékenysége 80 cm, így a WC-t használó személynek az érzékelőhöz 80 cm-nél közelebb kell lennie. Az öblítéshez szükséges vízmennyiség biztosítása érdekében a csővezeték tervezése során - a várható WC-öblítések egyidejűségének figyelembe vételével.- a szükséges csőkeresztmetszeteket meg kell határozni. Az infraelektronika mágnesszelepet vezérel, így az öblítés direkt módon történik a vízhálózatról.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. 
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!
A termék a hálózati transzformátort tartalmazza.

A WC-öblítő szelepet elsősorban ajánljuk, higiéniai okokból, élelmiszeriparban, gyógyszeriparban illetve olyan helyekre, ahol a felhasználó akadályoztatva van, például vakok, és gyengénlátók körében.

A WC-öblítő szelepegység

- Higiénikus, mivel az öblítés kézérintés nélkül történik
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű
- Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést
- A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre
- Paraméterezhető, a mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan, így beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az öblítési idő
- A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel a rögzítő elemek közvetlenül nem látható helyen vannak.

Bemeneti vízcsatlakozás 1"
Tápfeszültség 230 V AC
Kimeneti vízcsatlakozás 3/4" tömítőgumival
Dobozméret 170x170x100 mm
Öblítési idő Gyári adat:10 mp (állítható)
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Érzékenység 10-80 cm, állítható
Észlelés Gyári adat 0,1 mp (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: infrás öblítő, WC öblítő