Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

WC-öblítés érintésmentesen kapacitív érzékelővel

Falba építhető szerelőkeretes WC nyilvános WC-khez, érintésmentes működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának egyszerre kell megfelelően vandálbiztosnak lennie és higiéniai okokból érintésmentes WC-öblítést biztosítania.

Falsík alatti WC tartály szerelőkerettel, rozsdamentes WC-vel, kapacítív WC öblítővel

 

WC öblítés érintésmentesen, kézközelítéssel

A B&K Kft. új terméke a kapacitív szenzorral működtetett falsík alatti szerelőkeretes WC modulja, amely egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített falsík alatti WC tartályt, az elektronikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. A WC-öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető Alcaplast  WC tartályt tartalmazó szerelőkeretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szokásostól.

A kapacitív érzékelőnek köszönhetően a WC öblítés kézközelítéssel indítható, a WC-öblítés indítását követően az öblítés vízmennyisége már a WC-tartály beállításától függ. A WC-öblítés tetszőleges számban ismételhető, csupán a WC tartály feltöltésre kell várni!

A rozsdamentes WC-be beépítésre kerül egy dugulás érzékelő, arra az esetre előkészítve ha igény mutatkozik a WC dugulás jelzésre és egyben a WC működésének leállítására. Ez a funkció csak abban az esetben elérhető amennyiben a BK08406 vagy a BK11342  érmevizsgálós beengedő modul irányítja a nyilvános WC működését.

Tartalomhoz tartozó címkék: wc-öblítés