Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

WC-öblítő kapacitív vezérléssel, elektromos WC-öblítőtartályhoz, eXkluzív rejtett csav. előlappal, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V AC tápegységgel

Ár:
59.563 Ft (46.900 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK01768
Elérhetőség: Raktáron

WC-öblítő elektronika kapacítív vezérléssel, elektromos működtetésű WC öblítőtartályhoz, műanyag dobozba szerelve rozsdamentes előlappal. Az öblítés indítása kézközelítéssel történik!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

WC öblítő elektronika kapacitív vezérléssel


Kapacitív vezérlésű WC-öblítő elektronika műanyag dobozba szerelve rozsdamentes előlappal. A WC-öblítő működtetése érintésmentesen, kézközelítéssen történik.
A WC-öblítő típustól függően alkalmas WC-öblítő szelepegység, vagy elektromos vezérlésű WC-öblítőtartály működtetésére (külön tételek). WC-öblítő szelepegység alkalmazása esetén, a WC szelepegység mágnesszelepet tartalmaz, így az öblítés során a víízvezeték rendszerben káros hidraulikus lengések elkerülése végett a vízhálózatba vízütésgátló beépítését javasoljuk.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. 
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.
A termék a hálózati transzformátort tartalmazza. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol fontos szempont a vandálbiztosság és a higiénikus működtetés, így Pl. élelmiszeripari üzemek, gyógyszeripar, nyilvános WC-k....

Érintésmentes WC öblítő

- Az öblítés a kéz érzékelését követően, a gyárilag beállított időtartamnak megfelelően történik.
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
- Az érzékelő és a hozzá tartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
- Paraméterezhető, a mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan, így állítható az öblítési idő.
- A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt, kötőelemet.

 

Tápfeszültség 230 V AC
Dobozméret 150x150x80 mm
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Öblítési idő Öblítőtartálytól függ
Érzékenység Gyári adat:4 cm (állítható)
Észlelés Gyári adat 0,1 mp (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!