Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Vizelde szerelőkeret infrás piszoár öblítő szeleppel kompletten

A B&K Kft. első saját terméke egy infrás piszoár-öblítő volt. Egyértelmű hát, hogy az azóta eltel idő jelentős fejlődést hozott a vizelde öblítők terén is. A fejlődés egyértelműen jelentkezett az vizelde öblítést vezérlő elektronikákban, választékunkban megjelent a SMART, azaz intelligens öblítési rendszer, amely a forgalomhoz igazítja a vizeldék öblítését, így a nagyforgalmú nyilvános WC-k esetében jelentős vízmegtakarítás érhető el. 

Víztakartékos vizelde öblítés

A fejlődés másik vonulata, hogy általánossá vált a vizelde szerelőkeretek használata. Ennek megfelelően választékunkban is megjelentek a szerelőkeretbe épített infrás vizelde öblítőink.

Falsik alatti szerelőkeret infrás piszoár öblítővel

 

Vizelde szerelőkeret infrás piszoár öblítővel kompletten

Infrás vizelde-öblítő kínálatunk legújabb tagjait, az épületgépész szakma számára egyáltalán nem ismeretlen Alcaplast szerelőkereteire építettük fel. Az exkluzív rejtett csavarozású előlappal készülő vizelde-öblítők elemes (BK13704000000002) és hálózati (BK13703000000002) verzióban is elérhetők. Az előbbiekben példaként említett komplett vizelde szerelőkeretekben a már jól bevált BK00774 cikkszámú infrás piszoár szelep, míg a 230 V AC változatnál a BK00745 cikkszámú infrás piszoár szelep gondoskodik a megfelelő öblítésről.
 
A korábban használt falsík alatti szerelőkeretekhez képest újdonság, hogy az Alcaplast keretekre szerelt piszoár öblítők faltól való elállása (mélysége) is állítható, így az új termékek több faltípushoz is ideális megoldást kínálnak, illetve a falfelületek burkolása során adódó - az eredeti tervektől való - esetleges eltérések is korrigálhatók.