Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

WC-öblítő infrás vezérlő elektronika , WC öblítő szelepegység működtetéséhez,, eXkluzív rejtett csavarozású előlappal, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V AC tápegységgel

Ár:
36.957 Ft (29.100 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK01707
Elérhetőség: Raktáron
WC-öblítő infra érzékelős vezérlő elektronika, programozástól függően WC-tartály, vagy WC-öblítő szelepegység működtetésére, műanyag dobozba szerelve, frontcsavarozású rozsdamentes előlappal.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WC-öblítő elektronika

típustól függően alkalmas WC-öblítő szelepegység és elektromos vezérlésű WC-öblítőtartály működtetésére (külön vásárolható tételek). Szelepegységgel indított WC-öblítésnél a káros hidraulikus lengések elkerülése végett a vízhálózatba vízütésgátló beépítését javasoljuk.
A termék a hálózati transzformátort tartalmazza.


A WC-öblítő elektronika működése a beépítésnek megfelelően kétféle lehet


a/ Hátfalba építve teljesen automatikus, WC-használat utáni távozáskor.
b/ Oldalfalba építve, az érzékelő előtti kézintés indítja az öblítést.

Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. 

Elsősorban wc-k üzemeltetéséhez ajánljuk, élelmiszeriparban, gyógyszeriparban,illetve olyan helyekre, ahol a felhasználó akadályoztatva van, például vakok, és gyengénlátók körében.

A WC-öblítő elektronika működése

- Higiénikus, mivel az öblítés indítása kézérintés nélkül történik
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű
- Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést
- A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre
- Paraméterezhető, a mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan, így beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az öblítési idő
- A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel az előlapot rögzítő kötőelemek rejtve vannak.

Tápfeszültség 230 V AC
Dobozméret 150x150x80 mm
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Öblítési idő Gyári adat:10 mp (állítható)
Érzékenység 10 cm (kézi), 80 cm (automatikus)
Észlelés Gyári adat 0,1 mp (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: infrás öblítő, WC öblítő