Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

WEST infrás, mosdó csaptelep hideg, vagy kevert vízre, flexibilis bekötõcsõvel, 230/ 6V DC tápegységhez

Ár:
68.580 Ft (54.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH3560651
Elérhetőség: Raktáron

WEST infrás, önelzáró mosdó csaptelep hideg, vagy kevert vízre, flexibilis bekötőcsővel, különálló hálózati feszültségtől működtetve

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az elektromos mosdó csaptelep elegáns formájú, kompakt és vandálbiztos kialakítású, amely a mosdóra szerelhető csaptestből, a vízhálózati csatlakozást biztosító bekötőcsőből és mágnesszelepből áll. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. 
Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő elteltével zárja a mágnesszelepet.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges!
A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben is ajánlható, használható. 
 

Infrás csaptelep jellemzői:

  • A csaptelep működése teljesen automatikus, működtetése kézérintés nélkül történik.
  • érzékenység önbeállítású, a beépítéstől függően automatikusan beáll az ideális értékre.
  • Higiénikus, mivel csaptelep nyitása érintésmentesen történik.
  • Víztakarékos, mert a csaptelep a használatot követően a beállított időzítést követően automatikusan elzár,
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A kifolyó testbe épített mágnesszelep és az elektronika 6 V DC feszültségről működik,
  • A hálózati tápegység külön rendelendő, nem része a csaptelepnek, BK00911, BK00913

Infracsap műszaki adatai:

Tápfeszültség 6V DC
Vízellátás Hideg, vagy kevert víz
Maximális dinamikus üzemi nyomás 6 bar
Érzékenység 12-18 cm
Maximális közeg hőmérséklet 80 °C
Csaptelepet működtető tápegység (1 vagy 6 csaphoz) BK00911, BK00913

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!