Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Álló, víztakarékos, infrás orvosi mosdó csaptelep, hideg, vagy kevert vízre, szûrõs sarokszeleppel, flexibilis bekötöcsõvel, elektromos vezérlõ dobozzal, 230 V AC tápegységgel

Ár:
115.951 Ft (91.300 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BK03171000000003
Elérhetőség: Raktáron
Mosdóba építhető, elektromos, víztakarékos, infrás orvosi mosdó csaptelep, hideg, vagy kevert vízre, szűrős sarokszeleppel, flexibilis bekötöcsővel, elektromos vezérlő dobozzal, 230 V AC tápegységgel
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Infravezérlésű mosdócsaptelepünk áramláskorlátozóval van szerelve, ezáltal rendkívül víztakarékos. A termék a mosdóra szerelhető speciális ívű csapkifolyóból, a mosdó alá a falra szerelhető vezérlő-elektronikatartó dobozból, a vízhálózatra csatlakoztatható szűrős sarokszelepből, mágnesszelepből és az összekötő flexibilis bekötőcsőből áll.
A krómozott, beépített infraérzékelő fejjel ellátott csaptest porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető.
A csaptelep szerkezeti felépítésének megtervezése során figyelembe vettük az orvosi igényeket is.
Az infraablak elé tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlődobozban elhelyezkedő mikrokontroller alapú vezérlőelektronika nyitja a mágnesszelepet, majd a beprogramozott idő elteltével zárja azt. Amennyiben a felhasználó az időzítés letelte előtt meg szeretné állítani a vízfolyást, mégegyszer az infraablak elé kell tennie a kezét, ekkor az elektronika zárja a mágnesszelepet.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges!
A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.

Elsősorban műtőkbe, orvosi rendelőkbe ajánljuk

- A csaptelep működése teljesen automatikus, hiszen a víz vételezése kézérintés nélkül lehetséges.
- A víz a csaptelep elhagyása után a gyárilag beállított időtartamnak megfelelő ideig folyik.
- Higiénikus, mivel csap nyitása-zárása nem kézzel történik.
- Víztakarékos, mert a csaptelep nem marad nyitva, ugyanakkor az áramláskorlátozó maximalizálja az átfolyó víz mennyiségét.
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
- A vezérlő elektronikus kártya a vezérlődobozon belül egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
- A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a csaptestbe épített érzékelő eszközök elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre.

Vízellátás Előkevert vízre
Bemeneti vízcsatlakozás C1/2"
Tápfeszültség 230 V AC
Méretek 385x185x54 mm
Dobozméret 170x125x77 mm
Érintésvédelmi osztály IP 44
Vízátfolyás 6 l/min
Érzékenység 20-60 cm (állítható)
Észlelés 0,1 mp
Időzítés 1 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!