Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Vizelde szerelőkeret infrás piszoár öblítő szeleppel kompletten

A B&K Kft. első saját terméke egy infrás piszoár-öblítő volt. Egyértelmű hát, hogy az azóta eltel idő jelentős fejlődést hozott a vizelde öblítők terén is. A fejlődés egyértelműen jelentkezett az vizelde öblítést vezérlő elektronikákban, választékunkban megjelent a SMART, azaz intelligens öblítési rendszer, amely a forgalomhoz igazítja a vizeldék öblítését, így a nagyforgalmú nyilvános WC-k esetében jelentős vízmegtakarítás érhető el. 

Víztakartékos vizelde öblítés

A fejlődés másik vonulata, hogy általánossá vált a vizelde szerelőkeretek használata. Ennek megfelelően választékunkban is megjelentek a szerelőkeretbe épített infrás vizelde öblítőink.

Vizelde szerelőkeret infrás piszoár öblítővel kompletten

Infrás vizelde-öblítő kínálatunk legújabb tagjait, az épületgépész szakma számára egyáltalán nem ismeretlen Alcaplast szerelőkereteire építettük fel. Az exkluzív rejtett csavarozású előlappal készülő vizelde-öblítők elemes (BK13704000000002) és hálózati (BK13703000000002) verzióban is elérhetők. Az előbbiekben példaként említett komplett vizelde szerelőkeretekben a már jól bevált BK00774 cikkszámú infrás piszoár szelep, míg a 230 V AC változatnál a BK00745 cikkszámú infrás piszoár szelep gondoskodik a megfelelő öblítésről.
 
A korábban használt szerelőkeretekhez képest újdonság, hogy az Alcaplast keretekre szerelt piszoár öblítők faltól való elállása (mélysége) is állítható, így az új termékek több faltípushoz is ideális megoldást kínálnak, illetve a falfelületek burkolása során adódó - az eredeti tervektől való - esetleges eltérések is korrigálhatók.