Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Infrás automata csaptelepek, kimondottan nagykonyhai felhasználásra

Infrás automata csaptelepek, kimondottan nagykonyhai felhasználásra

Nagykonyhai automata mosogató csaptelep

A kimondottan nagykonyhai mosogatókhoz kifejlesztett automata elektromos mosogató csaptelepek kétféle kivitelben, keverőkar nélküli (előre beállított hőmérsékletű kevert vízre) , illetve keverőkaros (hideg-meleg vízre) változatban kerülnek forgalomba. 

Egy edény vagy mosogató megtöltése során értékes perceket vesztegethetünk azzal, hogy a mosogató fölött szobrozva várjuk, amíg az megtelik. Új csaptelepünket nyugodtan „magára hagyhatja” a feladat elvégzésekor, csak elindítja a víz folyását, és a kívánt mennyiség után a csaptelep automatikusan elzár.

Az infrás töltő mosogató csaptelepek működtetése rendkívül egyszerű és praktikus


Termosztatikus keverő vagy a csaptelepen található keverőkar segítségével beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak ”látómezejében” helyezzük. Abban az esetben, ha az előre beprogramozott időtartam túl hosszúnak bizonyulna, és nincs szükségünk több folyóvízre, helyezzük kezünket ismét az infraérzékelő elé és a vízfolyás leáll. A tartozékként szállított, és a vízkiállásokra szerelt szűrős sarokszelepek állítógombjával a kellő vízmennyiség a helyi viszonyok szerint beállítható. A csaptelepen átfolyó víz mennyisége a mágnesszelep áteresztőképességével megegyezik (25 liter/perc).