Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Elektromos, csaptelepek, öblítők, zuhanyok speciális célra

A B&K Kft széles választékban kínál elektromos önelzáró csaptelepeket, piszoár és WC öblítőket, zuhany csaptelepeket mindennapi célokra. Ugyanakkor a saját fejlesztésű és gyártású termékeink között több olyan elektromos  csaptelep, elektromos piszoár és WC öblítő, elektromos zuhanyrendszer található amely speciális célra készül.

Elektromos csaptelepben, piszoár öblítőben, WC öblítőben, zuhanyrendszerekben otthon vagyunk.

Elektromos önelzáró csaptelep, orvosi csaptelep

Speciális önelzáró elektromos csaptelepek:

 • Orvosi csaptelepek, orvosi bemosakodók infrás mosdó csaptelepei

  • Orvosi csaptelepek alapvető követelménye az érintés nélküli működtetés és olyan csapkifolyóval rendelkezzen, hogy az alapos kézmosás feltételei biztosítottak legyenek.

 • Nagykonyhák mosogató medencefeltöltő infrás csaptelepei

  • Nagykonyhai, éttermi mosogató medencék automata feltöltő infrás csaptelepei, ahol egyetlen kézközelítésre a medencébe a paraméterként megadott mennyiségű vizet tölti be. Ha keveseb mennyiség kell akkor kézközelítésre elzárható a csaptelep.

 • Börtönök, fogdák, menekülttáborok elektromos mosdó csaptelepei

  • A börtönök, fogdák, menekülttáborok lakói legtöbb esetben nem igazán érdekeltek a  berendezések megóvásában, a víztakarékosságban. Erre a területre vandálbiztos és egyben víztakarékos csaptelepek beépítésére van szükség. Az elektromos csaptelepek  ma már mind mikrokontroller alapú elektronikával működnek, így az erre a célra írt szoftverek segítségével a csaptelepek megfelelő módon programozhatók pl.ABS funkció) és egyben olyan mechanikailag is vandálbiztos kialakítás hozható létre, hogy funkcionálisan és mechanikailag is kiállják a próbát.
 • Börtönök, fogdák, menekülttáborok elektromos zuhanyrendszerei

  • A börtönök, fogdák esetében különlegesek a használati körülmények, a lakói legtöbb esetben nem igazán érdekeltek a  berendezések megóvásában, a víztakarékosságban. Víztakarékosság tekintetében alapvetően áramláskorlátozó beépítése a megfelelő megoldás. Vandálbiztosság szempontjából egyrészt a zuhanyfejekre kell odafigyelni, másrészt pedig maga a elektromos zuhany csaptelep vandálbiztos és funkcionális kialakítása az alapvető fontosságú. Itt most az elektromos zuhany csaptelep funkcionális kialakítását tárgyaljuk. A nyomógombbal vezérelt elektromos zuhany csaptelep  programozható és paraméterezhető elektronikával rendelkezik, így az egy gombnyomáshoz tartozó zuhanyozási idő a megrendelő igénye szerint beállítható, ABS működésű, ami annyit jelent, hogy aktív állapotban nem lehet újraindítani a zuhanyozást. Az elektromos működtetésből adódóan a tápfeszültség lekapcsolásával a zuhanyozó teljes működése kézben tartható.
 • Nyilvános WC-k, parkolói pihenőházak önelzáró elektromos csaptelepei

  • Nyilvános WC-k, autópályák pihenőházaiban, egyéb nyilvános illemhelyekben igazán speciális kialakítású kézmosó egységet és csaptelepet gyártunk. A vendégtér felől a kézmosón lényegében nincs mozgatható elem, minden a szervíztér felől szerelt. A kézmosás indítása kézközelítéssel történik (kapacitív szenzor), amely elindít egy komplett kézmosási folyamatot (rövid idejű vízadagolás, szappanadagolás, kézmosóvíz indítása, kézszárítás). Kézmosó egységen egy speciális vandálbiztos csapkifolyó van beépítve, amelyen keresztül a víz és a folyékony szappan is érkezik.
 • Nyilvános WC-k, parkolói pihenőházak elektromos WC öblítői

  • Hasonlóan a mosdó egységhez a WC öblítést is kapacitív szenzor vezérli, maga az öblítés lehet direkt WC öblítés mágnesszeleppel, vagy elektromosan vezérelt WC tartállyal. Az elektromos vezérlésből adódóan dugulás esetén nem indítható újabb WC öblítés
 • Nyilvános WC-k, autópálya parkolók nyilvános WC-k elektromos automatikus piszoár öblítői

  • Tudvalévő, hogy a piszoár öblítést közösségi helyeken automatikussá kell tenni. A B&K Kft által kifejlesztett termikus rendszerű, hőérzékelős elektromos egyedi piszoár öblítő a szifonban lévő folyadék gyors hőmérséklet változását érzékeli és ennek alapján indul az öblítési ciklus.
  • Stadionokban, sportlétesítmények esetében gyakran alkalmaznak piszoár falakat, piszoár vályúkat. Ezekre a helyekre a radar vezérlésű csoportos piszoár öblítőnket ajánljuk, amely a mozgás érzékelés hatására indítja az öblítési ciklust.
 • Nyomógombbal vezérelt elektromos csaptelepek parkolók fagymentes vízvételi helyeihez

  • Autópályák mentén lévő parkolókban, kamionparkolókban szükség van télen és nyáron egyaránt üzemelő vízvételi helyre, falikútra. A B&K Kft kifejlesztett egy elektromos nyomógombos fagymentes elektromos csaptelepet, illetve egy komplett falikutat, amely már az autópályák pihenőházaiban az egész ország területén hibamentesen működik.
    
 • Vasúti személykocsi WC-k infrás mosdó csaptelepei, hálókocsik elektromos zuhany csaptelepei

  • Vasúti személykocsikban használt infrás mosdó csaptelepeknek speciális igényeknek kell megfelelniök. Az elektromos eszközöknek stabilan kell működniök szélsőséges meleg és hideg környezetben, a működtető feszültség széles határok között ingadozik. A személykocsi kiállásakor az elektronika támogatja a rendszer teljes víztelenítését
  • Vasúti hálókocsikban lévő zuhanyok padlóba épített nyomógombról működnek, hőmérséklet, feszültségtartomány és víztelenítés tekintetében a követelmények megegyeznek az infrás csaptelepnél leírtakkal.
 • Állattartó telepek, magas higiéniai, biztonsági követelményeket igénylő technológiák kényszer zuhanyai

  • Állattartó telepek szaporító helyein, élelmiszer iparban, gyógyszeriparban vannak olyan helyek ahol a technológiai követelmény, hogy a dolgozók lefürödve, teljes ruhacserével léphetnek be a munkahelyükre. Erre a célra fejlesztettük ki a kényszerzuhany rendszerünket, amely a belépést csak a kötelező zuhanyozást követően engedélyezi.
Tartalomhoz tartozó címkék: infracsap elektromos csaptelep