Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Elektromos csaptelepek, WC, vizelde öblítők hírei

2018. 09. 25. 11:13:54

A B&K Kft. első saját terméke egy infrás piszoár-öblítő volt. Egyértelmű hát, hogy az azóta eltel idő jelentős fejlődést hozott a vizelde öblítők terén is. A fejlődés egyértelműen jelentkezett az vizelde öblítést vezérlő elektronikákban, választékunkban megjelent a SMART, azaz intelligens öblítési rendszer, amely a forgalomhoz igazítja a vizeldék öblítését, így a nagyforgalmú nyilvános WC-k esetében jelentős vízmegtakarítás érhető el. 

Víztakartékos vizelde öblítés

2018. 05. 29. 15:29:22

Falba építhető szerelőkeretes WC nyilvános WC-khez, érintésmentes működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának egyszerre kell megfelelően vandálbiztosnak lennie és higiéniai okokból érintésmentes WC-öblítést biztosítania.

Falsík alatti WC tartály szerelőkerettel, rozsdamentes WC-vel, kapacítív WC öblítővel

 

WC öblítés érintésmentesen, kézközelítéssel

2018. 03. 21. 12:04:55

A B&K Kft széles választékban kínál elektromos önelzáró csaptelepeket, piszoár és WC öblítőket, zuhany csaptelepeket mindennapi célokra. Ugyanakkor a saját fejlesztésű és gyártású termékeink között több olyan elektromos  csaptelep, elektromos piszoár és WC öblítő, elektromos zuhanyrendszer található amely speciális célra készül.

Elektromos csaptelepben, piszoár öblítőben, WC öblítőben, zuhanyrendszerekben otthon vagyunk.

Elektromos önelzáró csaptelep, orvosi csaptelep

2013. 12. 08. 18:19:56
Infrás automata csaptelepek, kimondottan nagykonyhai felhasználásra

Nagykonyhai automata mosogató csaptelep

A kimondottan nagykonyhai mosogatókhoz kifejlesztett automata elektromos mosogató csaptelepek kétféle kivitelben, keverőkar nélküli (előre beállított hőmérsékletű kevert vízre) , illetve keverőkaros (hideg-meleg vízre) változatban kerülnek forgalomba. 

2013. 11. 19. 16:17:32

KIDS infrás önelzáró csapcsalád

amely a vidám színeivel és egyszerű működtetésével kitűnő infrás önelzáró csaptelepeket kifejezetten a gyerekek számára kínálja a közösségi mosdók specialistája, a B&K Kft.

Önelzáró infrás csaptelep gyerekek számára