Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

EAST infrás egyedi piszoár-öblítő,rozsdamentes szálcsiszolt, rejtett csavarozású előlappal, 6 V DC elemes/230V AC tápegységgel

Ár:
70.993 Ft (55.900 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH3510541
Elérhetőség: Raktáron
Infrás egyedi piszoár öblítő, szálcsiszolt rozsdamentes acél előlappal, elemes vagy hálózati működtetéssel. 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Infrás piszoár öblítő szálcsiszolt előlappal

Infravezérlésű egyedi piszoár öblítő rejtett rögzítésű szálcsiszolt rozsdamentes acél előlappal, acél dobozba szerelve, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel. Az öblítő működtetése történhet elemekkel (4x1,5 V AA) vagy hálózatról, a termék a szükséges alkatrészeket (elemtartó, hálózati transzformátor) tartalmazza. Az öblítővíz mennyisége a sarokszelep segítségével fokozatmentesen állítható. Amennyiben a piszoáröblítő szenzor a látóterébe került személyről visszaverődő fényt érzékeli, az elektronika a távozás után nyitja a mágnesszelepet, majd a gyári beállításnak megfelelő idő után automatikusan elzár. Ha 24 órán keresztül nem használja senki a piszoárt, a rendszer automatikus öblítést végez, ezáltal megvédi a szifont a kiszáradástól. 
Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges.
FONTOS! Beépítéskor ügyeljünk arra, hogy két vagy több infrafénnyel működő berendezést ne építsünk be közvetlenül egymással szemben, mert azok egymás működését zavarni fogják!

Piszoár öblítő automatika jellemzői

Elsősorban közösségi illemhelyekbe, irodaházakba, éttermekbe ajánljuk.

  • Működése teljesen automatikus, hiszen az öblítés emberi beavatkozás nélkül jön létre.
  • Az öblítés a piszoár elhagyása után a gyárilag beállított időtartamnak megfelelően történik.
  • Higiénikus, mivel az öblítés indítása nem kézzel történik.
  • A kialakításából adódóan  tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő védőablak került beépítésre.
  • A rejtett rögzítésű előlap esztétikus, nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).
  • Elemes és hálózati működtetés lehetősége.

Használati utasítás

1.    A szenzornak 1 másodpercre van szüksége a reagáláshoz (1 másodpercnél rövidebb impulzus alatt a szenzor nem lép működésbe.)
2.    Normál működési feltételek esetén, ha egy felhasználó belép az érzékelési területre 3 másodperc után, a szenzor működésbe lép és megtörténik az első szakaszos öblítés, a második pedig a felhasználó távozásakor.
3.    A szenzor a használati frekvenciának megfelelően kiválasztja, hogy az első- vagy második szakaszos öblítést végezze el.
Az első használat után, ha egy másik személy érkezik és 11 másodpercen belül használja a piszoárt, csak egy 6 másodperces öblítés következik a távozás után.
De, ha az első használó 11 másodperc után távozik és ezután jön egy másik használó, akkor 2 öblítés történik.

Anyag rozsdamentes acél
Felület szálcsiszolt
Előlap mérete 118,5x123 mm
Tápfeszültség 6 V DC / 230 V AC
Elem típusa 4x1,5 V (AA)
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Nyomástartomány 0,5-7 bar
Működtetés infraérzékelő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!