Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Alcaplast szerelokeretek

A minőség és a design kulcsfontosságú szerepet játszik az Alcaplast filozófiájában. Az ALCA prémium márka gyönyörű termékek sora magas használati értéket képvisel. Az Alcaplast alkotója a szaniter berendezések új trendjeinek . Az együttműködésük a vezető cseh tervezőkkel új termékcsaládok létrehozásánál, egy sor díjat hozott,például a Red Dot Award 2014 amely a FLAT nyomólap kollekciót illette.

Az Alcaplast gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és a hibamentességre minden terméknél.Olyan termékeket gyártanak amelyek megbízhatóan működnek és megfelelnek a vásárlók igényeinek ezzel javítva az életminőséget,, ez a célja az Alcaplast társaságnak.

Alcaplast szerelőkeretek

Alcaplast WC szerelőkeret függesztett WC-hez

Alcaplast mosdó szerelőkeret

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: BK08410
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes pneumatikus WC-tartály, vandálbiztos kialakítású előlappal, nyilvános WC-k, nagyforgalmú felügyelet nélküli illemhelyek számára.

199.390 Ft